2020-05-29 10:14:55

OBAVIJEST ZA KANDIDATE KOJI ĆE PRISTUPITI OBRANI ZAVRŠNOG RADA U LJETNOM ROKU ŠK.GOD.2019./2020.

1. Obrana Završnih radova održat će se od 1.6. do 4.6. prema rasporedu koji je oglašen na školskim mrežnim  stranicama.

2. Zbog Zakona o zaštiti osobnih podataka kandidatima su upisani inicijali prezimena i imena. Napominjemo da se prvi inicijal odnosi na prezime.

3. Učenici se trebaju striktno pridržavati satnice koja je objavljena na mrežnoj stranici. Kandidati će u školsku zgradu ulaziti na način da će sljedeći kandidat ući tek po izlasku prethodnog kandidata iz školske zgrade.

4. Na ulazu u školsku zgradu svaki kandidat će dezinficirati ruke i to na način da će mu službena osoba nanijeti dezinficijens na ruke.

5. Isti postupak obavit će se i prilikom izlaska kandidata iz školske zgrade.

6. Tehničko osoblje uputit će kandidata najkraćim putem do učionice u kojoj će biti održana obrana Završnog rada.

7. U učionici će biti nazočni kandidat i tri člana Ispitnog povjerenstva (striktno poštivajući propisani razmak).

8. Ukoliko kandidat ima zdravstvenih problema koji su utvrđeni u Uputama za provedbu praktičnih vježbi, dopunske nastave, popravnih i razlikovnih ispita u srednjim školama te obrana završnog rada u srednjim strukovnim školama treba postupiti sukladno onom što je navedeno u Uputama.

9. Prema najnovijim Uputama od strane HZJZ-a od 26.5.2020., kandidati (pristupnici) ne trebaju popunjavati Izjave koje su prvotno bile predviđene.

10. Sav potreban pribor koji kandidatima treba za obranu Završnog rada, kandidati mogu donijeti sa sobom u skladu s Uputama.

11. Upute koje će se odnositi na polaganje Ispita državne mature bit će vam dostupne na školskim mrežnim stranicama u toku idućeg tjedna. Upute će biti slične kao za obrane Završnih radova, ali zbog promjene epidemiološkog stanja, moguće su izmjene koje propisuju nadležna tijela. Sadašnje Upute dostupne su OVDJE.

Svima vama, dragi učenici, želimo puno uspjeha pri obrani Završnog rada te da s uspjehom nastavite svoje daljnje školovanje ili rad.

 

Marin Tvrdić, ravnatelj


Tehnička škola Split