preskoči na sadržaj

Tehnička škola za strojarstvo i mehatroniku, Split

Login
e-DNEVNIK

 

 

BROJAČ POSJETA
Ispis statistike od 7. 11. 2009.

Ukupno: 702792
Ovaj mjesec: 9732
Danas: 202
ERASMUS+ PROJEKTI

ERASMUS+ 2021.: KA 122 - "Praktične vještine, naš ključ za uspjeh"

Našoj školi su odobrena sredstva u iznosu od 54,944.00 EUR za provedbu Erasmus+ projekta, KA122-VET: “Praktične vještine - naš ključ za uspjeh” koji uključuje mobilnost 20 učenika trećih razrednih odjeljenja, 2 nastavnika u pratnji te mobilnosti 4 nastavnika strukovnih predmeta u Sevillu, Španjolska.  

Za učenike je planirana stručna praksa u trajanju od 14 dana koja će se provoditi u tvrtci Macco Robotics. Učenici će obavljati stručnu praksu u području robotike, samostalno razvijati program za upravljanje robotima Nao i Sanbot, samostalno projektirati, konstruirati, programirati i održavati automatizirane sustave, samostalno rješavati zadatke automatskog nadzora i sl. 

Za nastavnike strukovnih predmeta je planirano stručno usavršavanje prema modelu job shadowing, u inozemnoj strukovnoj školi Colegio Salesiano Santisima Trinidad u trajanju od 7 dana. Nastavnici strukovnih predmeta će programima mobilnosti pratiti rad inozemnih kolega, usporediti rad na suvremenim strojevima i tehnologijama, upoznati se s inovativnim metodama rada te uspostaviti međunarodnu suradnju. 

Projekt se provodi u partnerstvu s agencijom EUROMIND, a traje 12 mjeseci, od 1.9.2021. do 31.8.2022. Mobilnosti su planirane za svibanj/lipanj 2022. godine. Projekt je u potpunosti financiran bespovratnim sredstvima Europske unije. 

Objava natječaja, kriteriji za odabir sudionika te ostale dodatne informacije će biti objavljene uskoro.

                                        

preskoči na navigaciju